LTU KAKKONEN

9.5.2014 III divisioonan ottelu Kaarinan KHT:llä
LTU – FC Boda 3–0 (2-0)

Katsojia tämä perjantai-illan ottelu ei kerännyt kuin reilut pari tusinaa...

Viikko sitten vierailtiin Naantalissa, josta tuliaisina ei ollut muuta kuin hieno hopeatila. Viikko on taas kuvioita hiottu ja katsotaan mihin se riittää tällä kertaa. FC Boda on ollut meille aina mielenkiintoinen vastustaja. Viime kaudella hävittiin molemmat sarjapelit yhdellä maalilla, joten kentällä on ollut tasaista vääntöä lukemien valossa asiaa tarkastellen.

Avauskentällisemme tässä kevään viimeisessä Kaarinan KHT-pelissä oli: maalissa Yusuf Bello; kenttäpelaajat: Riku Laine – Santeri Ratia – Kimmo Tapaninen © - Tapani Välimäki – Olli Mäenpää – Janne Aalto – Aleksi Sinkkonen – Tuukka Keskikallio – Sami Hakala – Bruno Mbonu.

Tarkoitus tässä pelissä oli yksinkertaisesti palata takaisin normaalille tasollemme ja siis ”niistää” vastustaja perusteellisesti. Parin edellisen pelin tappiot pitää saada unohduksiin.
Vastoin odotuksia ottelussa FC Bodalla oli heti alkuun vartin verran peli hallussa, eli olimme miltei helisemässä. Hyviä tilanteen poikasia syntyi maalillemme, mutta ne eivät onneksi johtaneet mihinkään ja Bello hoiti ne. Meidän ensimmäinen mainittava tilanteemme oli vajaan vartin kohdalla, kun saimme vihdoin kulmapotkun. Heti tämän jälkeen Bodalla oli vielä yksi etsikkoaika käytettävänään ja pelipallo kävi jo meidän ylärimassamme.
Tässä vaiheessa oma koneistomme lähti dieselmäisesti käyntiin ja tilanteita alkoi pukata Bodan maalille.Parinkymmenen minuutin kohdalla Aleksin syöttö tavoitti Ollin, joka laukoi luvuiksi 1-0. Ja makeaa saatiin saman tien mahan täydeltä, sillä pari minuuttia myöhemmin Bruno Tuukan esityöstä muutti luvuiksi jo 2-0. Tämän jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi joukkue ja sankemmat kannattajajoukot olisivat varmaan jo avanneet äänijänteensä ja alkaneet voitonlaulusession. Vielä ensi jaksolta pitää mainita Mällin hyvä kuti Brunon syötöstä. Tällä kertaa tosin ilman tulosta.
Kirjausten mukaan ensijakson statistiikka on seuraava: vaparit 1 – 8; kulmat 2-3 ja paitsiot 2-0.
Taukotilanne siis 2-0 ja muutoksia toiselle jaksolle ei tässä vaiheessa tehty.

Toinen jakso ehti vanheta kolmen minuutin verran ennenkuin ”Mälli” teki ottelun toisen maalinsa Samin syötöstä ja lukemat kaunistuivat jo lukuihin 3-0.
Jakson aikana tehtiin sallitut viisi vaihtoa:
Tuukka (66 min) → Sami Lehtilä
Sami Hakala(73 min ) → Viktor Bilishenko
Riku (82 min ) → Matias Yli-Olli
Bruno (83 min) → Niko Hiltunen
Tapani(86 min) → Ismo Uusi-Uola
Jaksolla oli tuon ainokaisen maalimme lisäksi lukuisa joukko hyviä tilanteita, jotka tällä eivät johtaneet toivottuun lopputulokseen. Varsinkin Vikillä, Ukrainan lahjalla Suomen jalkapalloilulle, oli tosi huonoa onnea muutamassa sadan tuhannen rupian paikassa ottelun loppuhetkillä. Samoin ”Penalla” oli aivan loppuhetkillä hyvä paikka, mutta nuppaus ei aivan onnistunut.
Toisen jakson tilastot: vaparit 6-9; kulmat 4-1 ja paitsiot 3-1.
Ottelun lopputulokseen oltiin tottakai tyytyväisiä. Voittojen suhteen saatiin ravistettua ”apina selästä” ja nyt voidaan luottavaisin mielin lähteä ensi viikolla Ahvenanmaalle pelimatkalle.
Kotijoukkueen tähdet, tähdet osasto oli tässä pelissä seuraava: Olli ”Mälli” Mäenpää 3 tähteä, Janne Aalto 2 tähteä ja Aleksi Sinkkonen 1 tähti.