Yleisöä: 43
Sää: Lokakuun hienoin sää toistaiseksi

LTU – FC Inter2 5-1 (3-0)

Kauden päätökseen lähdettiin seuraavista asetelmista. Litulla enää panoksena kuutossijan säilyttäminen ja tavoitteena hyvän maun jättäminen tästä kaudesta. Interillä säilyminen Liedon edellä jättäisi vielä toiveita säilymisestä.
Itse pelissä oli vaikea uskoa, että vieraat taistelisivat enää mistään, sillä sen verran vaisu ja haluton ryhmä marssi hyvässä syyskunnossa olleelle nurmelle. Litu piti palloa ja vyörytti hyökkäyksiä yhtenään Maunilan maalille. Ajoittain peli oli jopa nautittavaa. No helppoahan se on, kun ei ole vastustajaa häiritsemässä. Avausmaali tulikin sitten jo 6 minuutin kohdalla, kun Terävän kulman rynnivät yhdessä sisään Törnroth sekä interpakki. Maali merkittiin lopulta AT:lle, videotarkistuksen jälkeen. Toinen maali nähtiin, kun epäkunnossa taas ollut pelikello ei näyttänyt 26:ta minuuttia. Maalin puski hienolla syöksypuskulla Ville-Riski Raitanen, joka pelin jälkeisessä haastattelussa kertoi kuulleensa tilanteessa päänsä sisältä pienen äänen, joka huusi Aki Tetrin äänellä: TORPEDO! Kapteenin nauhaa hihassaan kantanut AT teki toisen maalinsa kymmenen minuuttia myöhemmin. Hieno kuvio oikealta vapautti kipparin laukomaan pienestä kulmasta maalin taka-alakulmaan 3-0 taukojohdon.

Toiselle jaksolle peli hieman tasoittui ja Interkin pääsi maalipaikoille. Tehdyt vaihdot ja ilmeisesti odottava saunailta sekoittivat Litun peliä sen verran, että nollapelistä oli taas turha haaveilla. Vieraiden kavennuksesta vastasi Kallio, todellisella maalinedushärdellillä. Litulle merkittiin toisella jaksolla vielä kaksi maalia, vaikka useaan lisämaaliinkin tarjottiin mahdollisuuksia. Onnistujina vielä AT (hattutemppu?!?) sekä nuorempi Koivisto. Siistissä pelissä nähtiin vain yksi varoitus, eikä sekään Litulle :o
Lopulta pelistä jäi se hyvä fiilis mitä haettiinkin, ja Interkin piti Liedon takanaan, ansaitsi se sitä tai ei.