Yleisöä 42

FC Inter2 – LTU 2-3 (0-1)

Pakkopullaa

Vaikka kuinka oltaisiin toitotettu pelin alla, ettei lähdetä takki auki peliin vaan pelataan kevätkausi kunnialla loppuun, niin silti oli vieraiden pelissä ja pukukoppifiiliksissä nähtävissä sellainen ” otetaan helpot kolme pistettä ja lähdetään juhannuksen viettoon” -asenne.
Inter aloitti pelin parilla hyökkäyksellä, mutta kun Litu teki ensimmäisen rynnistyksensä ottelun viidennellä minuutilla, oli tilanne heti 0-1. Nieminen leikkasi vasemmalta sisään ja kun kukaan ei sitä osannut odottaa, syötti Nääki maalin eteen, josta Tammenlaakso sai ohjata pallon tyhjiin. Litulla oli 3-4 hyvää maalipaikkaa lisätä johtoa, mutta tänään vaihdossa vaikuttaneen Petturi Pitkäsen valmentama vierailija sai tyytyä tauolla yhden maalin johtoon.

Inter aloitti toisen jakson paremmin ja pallo pyöri Litun kenttä päädyssä ensimmäiset 9 minuuttia. Sitten keltapaidat iskivät taas ensimmäisestä hyökkäyksestään. Kippari Hämäläisen oikea-aikainen nousu oikealta tuotti vielä hyvän keskityksenkin, jonka Mälli taiteili sisään käyttäen kaikkia raajojaan. Maalin jälkeen hallinta siirtyi taas Interille. Eikä kulunut kuin viisi minuuttia kun Jussi Lesonen hyödynsi epäröinnin Litun alakerrassa ja teki kavennuksen 2-1:een. Vieläkään ei littoislaiset saaneet napitettua takkiaan tiukemmalle, ja pelko tasoituksesta alkoi jo vähän hiipiä puseroon. Kuitenkin yksi vastaisku riitti viemään vieraat taas kahden maalin johtoon. Pikku-Hämikselle jo illan toinen syöttöpiste, kun keskitys löysi tällä kertaa Raitasen rangistusalueelta.
Peli näytti ratkenneelta, mutta yliajalla saatiin vielä vähän jännitettävää, kun Lesonen ampui vaparista pienestä kulmasta takakulmaan 2-3 kavennuksen.

Tästä Litu siirtyy kesätauolle mukava 20 pisteen saalis mukanaan, pelaajien vetäessä tiukkaa omaa treeniä nyt jonkin aikaa...vai miten se nyt oli.