LINKIT
LTU KAKKONEN

9.6.2014 Kaarinan keskuskentällä Regions´cupin ottelu

KaaPo – LTU 4-1 (1-1)

Tiukka Regions´cupin ottelu oli houkutellut paikalle peräti 148 katsojaa, jotka saivat nauttia suhteellisen kauniista kesäsäästä.

Otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: maalissa Uche Onuorah (ex-Bello), kenttäpelaajat: Riku Laine – Santeri Ratia – Timo Asikainen – Matias Yli-Olli – Aleksi Sinkkonen – Tuukka Keskikallio – Olli Mäenpää – Elias Thureson – Sami Hakala – Bruno Mbonu.

Etukäteen tiedettiin, että KaaPolla olisi tässä ottelussa suuremmat paineet kuin meillä. Keväällä sarjakauden avauksessa olimme aiheuttaa heti kärkeen kauden sensaation, tai kyllähän tasapeli 1-1 oli meidän kannalta erittäin hyvä tulos. Nyt lähdimme tietysti pelaamaan omaa peliä tietäen, että mitä pitemmälle vastustaja joutuisi pelaamaan ilman maalia, sitä hermostuneempaa sen peli olisi, naamarit alkaisivat paukkua ja sitä rataa.
Saimme otteluun todellisen salama-alun, sillä pelikello näytti pelatuksi 44 sekuntia, kun numerot olivat 0-1. KaaPo sähelsi alakerrassa ja Sami Hakala pääsi katkaisemaan syötön ja käytti tilanteen hyväkseen. Kylmää vettä kotijoukkueen niskaan heti alkuun ja kunnolla! Tämä jäikin ensimmäisen jakson osalta parhaaksi tilanteeksemme. Vastustaja sen sijaan jauhoi melkoisen tukun tilanteita. Pallo teki kertaalleen tuttavuutta maalitolppamme kanssa, onneksi tilanne ei johtanut kuitenkaan keskialoitukseen.
Tauolle olisi menty todennäköisesti meidän johtoluvuissa, ellei meille olisi sattunut pientä syöttömokaa, joka johti ajassa 27.16 maaliin. Luvut 1-1 olivat tilanteisiin nähden ansaitut.
Tilastot ensimmäiseltä jaksolta. vaparit 6-8, paitsiot 1-0 ja kulmat 3-2.

Tauolla tehtiin yksi vaihto: Timo -> Viktor Bilishenko.
KaaPo jatkoi peliä siitä, mihin se jäi ensimmäisen jakson lopussa ja puolustuspelimme joutui venymään tosi paljon. Reilun viiden minuutin(52 min) pelin jälkeen tuomari antoi kotijoukkueelle pilkun ja sen seurauksena luvut muuttuivat 2-1.
Meillä ei ollut toisella jaksolla oikeastaan kunnon maalipaikkoja lainkaan. Lisäksi maalivahtimme loukkaantui varttia ennen peliajan päättymistä ja siitä oli seurauksena se, että Olli joutui kenttäpelaajan paikalta maaliin.
Toisen jakson vaihdot olivat: Bruno(68 min) -> Niko Hiltunen ja Bello(81 min) -> Sami Lehtilä.
Olli hoiti maalivahtihomman hyvin, sillä varsinainen peliaika meni ilman takaiskuja. Lisäajalla KaaPo rokotti sitten kahdesti ja loppuluvuiksi saatiin melko tylyt 4-1.
Regions´ cup päättyi osaltamme tähän ja nyt voidaan keskittyä sarjaotteluihin ja Errea-cuppiin.