LINKIT
LTU KAKKONEN

Uusi kausi ja uudet kujeet! Eka matsi uuden valmentajan kera!

1.2.2014 KaaRe – LTU 2–5 (1-2)

Ottelu pelattiin luonnollisesti Kaarinan lämmitettävällä tekonurmella. Katsojia oli paikalla sen verran, että epäonnisen sahaajan sormimäärä riitti hyvin laskemaan sen.

Harjoituksia uuden valmentajan, Pauli Koski, johdolla oli nyt vedetty vajaan kuukauden ajan. Pelaajarinkiin on tyrkyllä useampia uusia yrittäjiä ja harjoituksissa on käynyt porukkaa enemmän kuin TPS:n edustusjoukkueella tällä hetkellä. Edellisissä harkoissa paikalla oli ollut liki parikymmentä jeppeä, joten huollon ennakkoveikkaus otteluun oli se, että LTU vie ottelun 7-0.

Avauskenttä oli seuraava: maalissa Bello; kenttäpelaajat: Kimmo Tapaninen – Riku Laine – Matias Yli-Olli – Santeri Ratia – Janne Aalto – Janne Iäs – Elias Thureson – Iiro Heino – Bruno – Olli Mäenpää. Vaihtopenkillä värjöttelivät pelin alkaessa Lauri Raitala, Aarne Koivisto, Janne Harju, Niko Hiltunen ja Sami Lehtilä.
LTU sai otteluun unelma-alun, sillä viidessä minuutissa taululla olivat 0-2 -lukemat. Elias teki ensiksi itse 0-1 käyttäen hyväksi vastustajan pientä sähläystä maalilla ja sitten syötti Ollille ja luvut olivat 0-2. Tämän jälkeen menikin reilut 20 minuuttia hieman rauhallisemmissa merkeissä, toki KaaRekin sai yhden maukkaan tilanteen, joka onneksi torjuttiin. Vajaa puoli tuntia ehti peliä kulua ja sitten Bellon epäonnisen avauksen jälkeen kotijoukkue pääsi kiittämään ja kumartamaan ja luvut tiukentuivat luvuiksi 1-2. Peli näytti uudelleen kääntyneen meille, kun Mälli tälläsi 40 minuutin kohdalla luvuiksi jo 1-3. KaaRen kuittaus tuli viisi minuutia myöhemmin ja luvut 2-3.

LTU:n vaihtoruletti pyöri koko pelin ajan, joten kenttäpelaajat pääsivät kukin vuorollaan kentälle näyttämään taitojaan. Loppulukemat olivat 2-5. Pari viimeistä koppaa menivät Eliakselle. Molempien maalien syöttöpojon nappasi Sami Lehtilä (52 min ja 68 min). Ensimmäisen kohdalla täytyy huomioida myös Tanen ja Penan esityö.

Pelissä oli paljon hyvääkin ja ainakin näin helmikuun alussa näytti siltä, että olemme paremmassa kunnossa kuin KaaRe. Muistetaan vaan, että viime keväänä parin keskinäisen harjoituspelin tulokset olivat ensiksi 2-0 meille ja sitten 6-2 KaaRelle.