13.5.2011 Kaarina KHT

Yleisöä 47

LTU – Lieto 3-1 (1-0)

Perjantai 13. päivä ja paikallispeli kahden vaisusti kauden aloittaneen joukkueen välillä.
Illan teemana oli tänään taas vanhan joukkueen rokottaminen, sillä kotijoukkueen kaikki kolme maalia tulivat Jarinääkiputaniemisen lapikkaasta.

Liedon puolustuslinja oli alusta asti vaikeuksissa Litun kolmen miehen hyökkäyksen kanssa. Pystysyötöistä syntyi monta paikkaa jo avausjaksolla, mutta Hyssälä oli maalillaan hereillä, torjuen mm. kaksi läpiajoa. Yksi pallo livahti kuitenkin maaliin, kun Terävän keskityksestä Nääki ampui puolivolleysta vasurilla pallon alakulmaan.

Toiselle puoliskolle Litu lähti selkeästi lyömään pelille niittiä. 20 minuuttia mentiin Litun hallitessa, mutta kuitenkin koko ajan oli pieni pelko tasoituksesta. Lopulta 66. minuutilla Nieminen vapautti tunnelman katsomossa ja kentällä. 2-0 maali tuli taas vasurilla, tällä kertaa lähes nollakulmasta. Sitten oltaisiinkin voitu tehdä vaikka viisi maalia lisää, mutta liiallinen hyvänolontunne teki pelistä turhankin rentoa, eikä paikkoja käytetty.
Nieminen kävi vielä tekemässä yhden, joka taisi taas tulla vasurilla, ennen kuin raitapaidat kävivät kaventamassa pelin yhdessä harvoista hyökkäyksistään. Tässä tilanteessa kotijoukkueen pelurit odottelivat suorin jaloin vihellystä, jota ei koskaan tullut.

Ansaittu voitto Litulle, jonka hyökkäyspeli oli tänään pari astetta vieraita parempaa. Seuraavaksi pisteitä lähdetään hakemaan Kongosta, SIFFK:n vieraana.