7.5.2011 Kaarinan KHT

Yleisöä 58

LTU – Masku 0-3 (0-2)

Lauantai-illan huumaa...tai jotain.
Litu lähti otteluun hieman varamiehisenä, kun mm. molemmat pelaajavalmentajat olivat sairaslistalla. Niinpä otteluun valittiin hieman tavallista puolustavampi taktiikka, joka kuitenkin vesittyi jo 18:ssa minuutissa, kun Masku latoi kaksi maalia Raitalan taakse. Ensimmäisen teki Pedro jatkamalla vaparin takatolpalta jalalla maaliin ja toisen Parko, päästyään vasemmalta puolittain läpi ja veti vasurilla takanurkkaan. Litun hyökkäykset olivat harvassa ja silloinkin kovin lyhyitä. Eipä tainnut Pyöli maskulaisten maalissa joutua juurikaan torjumaan.
Toisella puoliajalla Henrik Ekman teki loppulukemat 0-3, eikä näissä lukemissa ole nokn koputtamista.
Seuraavaksi Litu kohtaa Liedon, joten eiköhän se voitontahto jostain taas löydetä!