19.8.2011
Masku Taponketo

Masku – LTU 3-1 (0-1)

Hyvä taistelu ei riittänyt

Asetelmat pelille olivat Littoisista katsottuna hieman hatarat, sillä vastassa oli sarjakärki ja itseltä sivussa suurin osa hyökkäävistä pelaajista. Mutta ei voi valittaa, sillä näitä päiviä tulee varmaan joka joukkueelle.
Litu asettui pallon alle heti pelin alusta lähtien. Peli ei silti ollut pelkkää Maskun hyökkäystä, sillä muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä nähtiin Maskuun päätyynkin. Kotijoukkueen yritykset päätyivät joko huonoihin viimeistelyihin tai Raitalan torjuntoihin. Ajassa 23 minuuttia Litu meni johtoon. Bilishenkon epäonnistunut laukausyritys kaatoi maalivahdin kyljelleen, ja Kimmo”Paltan Puyol” Mäkeläinen sijoitti pallon toiseen kulmaan. Avauspuolisko ei tarjonnut kovin paljon muita ihmeellisyyksiä. Litun paketti ja sovittu pelitapa pysyivät vielä kohtuullisesti kasassa.

Toiselle puoliajalle peli muuttui entistä selvemmin taisteluksi Masku vs. Raitala. Välillä tuntui että Laurilla on vähintään kuusi raajaa, kun maali pysyi aina vaan koskemattomana. Hiljalleen Litulta alkoi kuntokin hiipua ja töitä omalla maalilla oli yhä enemmän. Lopulta 62. minuutilla epäonnistunut laukaus lipui takatolpalle syötöksi, josta S.Laaksonen pääsi siirtämään tasoituksen 1-1:en.
Litulla ei enää lopussa ollut kunnon tasoituspaikkoja. Ne saumat oli ottelun alkupuolella, mutta tappamisenhalu viimeisissä tilanteissa silloin kostautui lopulta.
Jotenkin tasatilanteessa onnistuttiin rimpuilemaan aina 89. minuutille asti, jolloin Masku siirtyi johtoon Suvalan maalilla. Lopussa Litun yrittäessä tasoitusta, pääsi P.Laaksonen, tuo muinaisjäänne viime vuosituhannelta, vielä kaunistelemaan loppulukemiksi 3-1.
Tappiosta huolimatta kelvollinen taistelu Litulta. Ehkä tästä pisteen olisi voinut raapia jonain toisena päivänä.