Kaarina KHT
Yleisöä: 36

LTU:n kotiavaus päättyi 2-6 tappioon!

LTU – MaPS 2 – 6 (1-1)

Viikon toinen sarjapeli ja kotiavaus oli lauantai-iltapäivällä Kaarinan KHT:lla. Vastustaja oli taas ennakkoon arvioiden sarjan kärkikastista. Sarja-avauksen jälkeen oli LTU:n sairastuvan ovi käynyt sen verran vilkkaasti, että vaihtopenkillä ei ollut ruuhkaa.
Otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: maalissa Lauri Raitala ja kentällä kirmailivat seuraavat: Antti Koivisto(C) – Kimmo Mäkeläinen – Riku Jalonen – Joni Hyytiä – Ari Laurila – Tero Tammenlaakso – Mikä Terävä – Olli Mäenpää – Niko Hiltunen – Aklaesso Tontasse.

Ottelusta odotettiin jonkinlaista kissa ja hiiri leikkiä, mutta sitä se ei suinkaan ollut. Itse asiassa alku oli hyvin tasainen ja tilanteet vaihtelivat puolelta toiselle.
Ensimmäinen takaisku saatiin reilun kymmenen minutin pelin jälkeen, kun Ollin nilkka muljahti sen verran pahasti, että jouduttiin suorittamaan vaihto ja kentälle pääsi Diop Mamadou. 23 minuutin kohdalla puolustuksemme petti ensimmäisen kerran ja vieraat siirtyivät 0-1 johtoon. Onneksi tämä ei lannistanut kotijoukkuetta ja muutama minuutti myöhemmin Aklalle oli avautumassa varma maalintekopaikka ja vastustaja rikkoi pilkun arvoisesti. Mika Terävä laukoi vuorenvarmasti pelin tasoihin. Loppujakson LTU sinnitteli hyvin mukana ja tauolle lähdettiin 1-1-lukemissa. Aivan jaksonn loppuhetkillä meillä oli hyvä tilaisuus siirtyä jopa johtoon Aklan päästessä irti melko vapaasti, mutta tilanne kuivui kokoon.
Sen verran tuomittu pilkku kuitenkin harmitti vastustajaa, että tauolla tuomarin korvat kuumottivat melkoisesti.

Puoliajalla tehtiin yksi vaihto, kun Akla teki tilaa Kai Lempiselle.
Toinen puoliaika lähti liikkeelle kuten ensimmäinenkin. Tasatilanne näytti hermostuttavan sekä vastustajan vaihtopenkillä että kentällä melkoisesti, sillä eihän tässä näin pitäisi käydä. Vartin pelin jälkeen vieraiden piina hellitti ja reilun viiden minuutin sisään he tekivät kaksi maalia ja luvut olivat 1-3. Meilläkin oli siinä välissä hyvä hyökkäyksen poikanen, mutta tuuria ei ollut tarpeeksi mukana. Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen Antin hyvä pitkä syöttö tavoitti Niko ”Pena” Hiltusen ja peli oli taas uusi 2-3. Maskun kuittaus tuli kuitenkin miltei heti ja 2-4 taisi olla jo liikaa. Viimeisen kymmmenen minutin aikana vieraat tekivät vielä pari maalia ja loppulukemat olivat 2-6.
Näytti siltä, että kuntopohjamme riitti tällä kertaa jo tunnin peliin. Ottelu oli paljon parempi meiltä kuin sarja-avaus.
Perinteiseen tapaan raati antoi kotijoukkueen pelaajille tähtiä ja tällä kertaa ne jakautuivat seuraavasti: 3 tähteä Ari Laurila, 2 tähteä Mika Terävä ja 1 tähti Kimmo Mäkeläinen.
Seuraava peli on ohjelmassa keskiviikkona 25.4., jolloin Naantalissa vastustajana on VG-62.