LTU KAKKONEN

22.3.2014 PaiHan kevätturnaus
toinen alkusarjan ottelu LTU - PaiHa 0-1 (0-0)

peliaika 2x25 min

Toiseen otteluun ehdittiin jo valmistautua hieman paremmin kuin ensimmäiseen. Tiedossa oli, että PaiHa oli pessyt PiPS:n 3-0, joten lohkovoitostahan pelissä oli kyse.
Avauskenttä oli seuraava: maalissa Bello; kenttäpelaajat: Mika Terävä – Santeri Ratia – Timo Asikainen – Matias Yli-Olli – Aleksi Sinkkonen – Aklaesso Tontasse – Olli Mäenpää – Elias Thureson – Sillah – Bruno.

PaiHa oli hieman vaihtanut kokoonpanoaan edellisestä pelistä, joten odotetavissa oli melkoisen tasaväkinen kamppailu. Ensimmäisen jakson parhaat paikat olivat PaiHalla 10 minuutin kohdalla, jolloin Bello venyi huipputorjuntaan ja meillä sitten miltei vastaavanlainen tilanne vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin, joka oikeastaan kuivui kokoon ja seurauksena oli, että vastustaja vieraili taas meidän maalilla. Eka jakso oli suhteellisen tasaista vääntöä ja 0-0 roikkui ilmassa.

Tauolla tehtiin yksi vaihto Elias → Tuukka Keskikallio.
PaiHa aloitti toisen jakson meitä paremmalla vauhdilla ja kehitti heti alkuun pari maukasta ja tosi vaarallista tilannetta, joiden jälkeen ylärima paukkui. Onneksi takaiskuilta vältyttiin. Meilläkin taisi olla siinä alkuhetkillä yksi paha tilanne, joka kuivui kokoon. Muuten toista jaksoa vei enimmäkseen PaiHa ja olimmeko me sitten vaan varmistelemassa tsuria... Kokonaispeliaikaa oli pelattu 35 minsaa, kun tapahtui se, mitä hiukan jo odoteltiinkin: keskitys leijaili maalillemme ja sieltä yläilmoista joku ohjasi sen sitten maaliin ja luvut 0-1.
Toisella jaksolla haettiin kyllä lisää tehoja kenttäpeliin tekemällä vaihtoja aktiivisesti: (33 min) Matias → Riku Laine, (42 min) Mika → Ismo Uusi-Uola ja (43 min) Akla → Sami Lehtilä. PaiHan johtomaalin jälkeen saimme kyllä koneiston taas rullaamaan hiukan paremmin ja kehiteltyä tilanteita, mutta jotenkin peli näytti välillä siltä, että kärki odotti keskikentällä palloa turhan flegmaattisesti. Itse ainakin olisin kaivannut kärkeen sellaista työskentelyä, mitä esim. Akla ja Mälli joskus parhaimmillaan ovat meidän ”yläkerrassa” tehneet. Eli raakaa työtä ja itsensä peliin laittamista.
No loppulukemat olivat sitten nuo 0-1, joilla me menimme pronssipeliin.