18.6.2014 III divaria Paraisten Pajbackalla

PIF – LTU 3 – 0 (1-0)

Juhannusviikon peli oli Paraisilla. Olosuhteet olivat ankeat, sillä melkoinen tuuli suosi kenttää puhaltaen, jollei nyt etelästä pohjoiseen, niin suunnilleen lännestä itään kentän yli.
Katsojia oli paikalla ihan kohtalaisesti ottaen huomioon, että samaan aikaan oli mahdollisuus seurata myös MM-futista television välityksellä sohvan pohjalla lötköttäen.

Ennen ottelua tilanne oli se, että olimme hävinneet kaksi ottelua putkeen ja tuo putki oli tarkoitus nyt katkaista. Ihan ei mennyt kuitenkaan niin kuin Strömsössä, sillä voidaan sanoa, että tämä oli tämän kauden heikoin esitys meiltä. Huollon kannalta tietysti hyvä, ettei tullut kolhuja, kun ei laitettu itseä kylliksi likoon.

Avauskenttämme oli tänään seuraava: maalissa Jarno Kurokallio; kenttäpelaajat Riku Laine – Santeri Ratia – Matias Yli-Olli – Timo Asikainen – Janne Aalto – Tuukka Keskikallio – Elias Thureson – Sami Lehtilä – Mika Terävä – Sami Hakala.
Ottelun alku oli pientä kotijoukkueen pyöritystä. Kuuden minuutin kohdalla tolppa kilahti uhkaavasti, mutta onneksi vain kilahti. Tämän jälkeen mekin saimme ottelusta hieman kiinni ja Mikalla oli hyvä vapari (9 min) ja Eliaksella myös mainio tilaisuus (20 min). Tämän jälkeen tilanteita oli molemmilla maaleilla tasaisesti. Kotijoukkue pääsi läpi ja Japi torjui; meillä oli pari tilannetta ja taas kotijoukkue tuli läpi(29 min) ja ampui yli ja hetkeä myöhemmin Japi venyi taas huipputorjuntaan. Tämän jälkeen Elias pääsi läpi ja ampui päin maalivahtia ja jatkolaukaus meni sitten yli. Ennen puoliaikaa taidettiin jo odotella taukoa lukemissa 0-0, kun meidän rivit olivat totaalisesti sekaisin ja sähläily päätyi siihen, että PIF teki maalin(41 min). Ennen taukoa kajahti vielä yksi laukaus ylähirteemme. Tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen johtoluvuissa vain 1-0. Tilastot ensimmäiseltä puoliajalta: vaparit 3-9, paitsiot 2-1 ja kulmat 5-2.

Toisen jakson alku oli meiltä melko aneemista. Piffen sen sijaan pyöritti ja loi tilanteita. Vajaa kymmenen minuuttia meni näin ja sitten kotijoukkue sai rangaistuspotkun, jonka jälkeen luvut olivat jo 2-0.
Loppuluvut 3-0 tulivat, kun kotijoukkueen pelaaja pääsi läpi ja laukoi suoran laukauksen maaliimme (68 min).
Toisella jaksolla pyöritimme kuitenkin vaihtorulettia näyttävästi, joten kaikki pääsivät kentälle.
Toisen jakson vaihdot: Sami Lehtilä -> Antti Koivisto (60 min), Janne Aalto -> Aarno Koivisto (73 min), Matias Yli-Olli -> Janne Ijäs(77 min) ja Elias Thureson -> Tommi Avola(85 min). Minuutti ennen peliajan täyttymistä Timo Asikainen lähti vielä toisella keltaisella kortilla suihkuun, joten pelin vaikutukset tuntuvat vielä seuraavallakin kierroksella.
Juhannuksen viettoon on ihan kiva lähteä tällaisen pelin jälkeen. Voisi ajatella, että jos kuuluisi viinamäen miehiin, niin nyt kyllä saattaisi mennä alas useampikin ohrapirtelö.