LINKIT
LTU KAKKONEN

Errea-piiricup lähti käyntiin hienosti!!
7.4.2013 PiPS – LTU 0 – 5(0 – 2)
Lunta tuli iltapäivällä melkoisesti, onneksi ottelu saatiin pelattua ja katsojiakin oli jokunen paikalla.

Arpaonni heitti piiricupin ensimmäiseksi vastustajaksemme Piikkiön Palloseuran vitosdivarista. Takana oli nyt kahden ottelun tappioputki (TuWe 0-1 ja KaaRe 2-6), joten nyt olisi hyvä tilaisuus muuttaa suunta ylöspäin.
Vaikka Piikkiön Palloseura onkin paikallisvastustajaksi laskettava seura, niin turhan usein sitä ei ole kohdattu vihreällä veralla. Edellisestä sarjaottelusta on jo vierähtänyt kaksi vuosikymmentä.
Otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: maalissa Yusuf Bello; kenttäpelaajat: Teijo Haverinen – Riku Laine – Mika Terävä – Antti Koivisto(C) – Janne Aalto – Elias Thureson – Viktor Bilishenko – Tero Tammenlaakso – Niko Hiltunen – Ari Laurila. Vaihtopenkilläkin oli täysi määrä vaihdokkeja, joten tällä kertaa näytti hyvältä taas vaihteeksi.
Piikkiö sai alkuun hyvitysrankkareita sarjatasoerosta johtuen. Bello selvitti ne kaikki (3) hienosti. Varsinainen peli lähti käyntiin vahvalla LTU-laisvyörytyksellä ja jo alta minuutin luotiin tilanne Piikkiön maalille. Piikkiö ei lannistunut, vaan vitosen kohdalla heidän ensimmäinen, ainokainen kulmansa oli totta. Bello hoiti homman kuitenkin, joten no hätä.
Pari kymmentä minuuttia LTU vyörytti tilanteita tuloksetta, kunnes Teron esityön päätti Elias maaliin ja tilanne saatiin ns. normalisoitua. Puolen tunnin pelin jälkeen tehtiin vaihto: Niko → Aklaesso Tontasse. Neljänkymmenen minuutin kohdalla meillä oli kulma, jonka Tero antoi maalille ja Viki tälläsi siitä taukoluvuiksi 0-2.
Toista puoliaikaa pelattiin runsaat 10 minuuttia, kun meillä oli taas yksi lukuisista kulmapotkuistamme, jonka jälkitilanteesta Aklan laukauksen seurasi Ari hienosti ja luvut muutuivat jo 0-3. LTU painosti edelleen melko kokonaisvaltaisesti ja runsas viisi minuuttia edellisestä maalista seurasi ottelun neljäs täysosuma. Tero antoi tietysti taas kulman ja Viki laukoi luvuiksi jo 0 – 4. Vajaa parikymmentä minuuttia ennen pelin loppua tehtiin pari vaihtoa Viki → Olli Mäenpää(72 min) ja Tero → Timo Asikainen(72 min). Ottelun loppulukemat 0 - 5 laukoi Timo runsas 10 minuuttia ennen päätössummeria Eliaksen hyvän esityön jälkeen. Viimeiset vaihdot tehtiin tämän jälkeen: Elias → Tommi Avola (80 min) ja Ari → Janne Harju(80 min).
Loppulukemat olivat siis LTU:lle 5-0, joten jos valmistautumista sarjakauteen ajatellaan tunnelin läpimenona, niin voidaan todeta tunnelin päässä näkyvän jo valoa.