22.3.2014 PaiHan kevätturnaus
avausottelumme PiPS – LTU 0-9 (0-2)

peliaika 2x25 min

Paimion tekonurmi on piirin vanhimmasta päästä ja sen kulta-ajat osuivat varmaan 1990-luvun puoliväliin. Paikkauksin kenttä oli aamulla tehotrimmauksen jälkeen hetken ihan pelikelpoinen...

Aamulla eka peli klo 9. Sovittu ennakkoon, että paikalla ollaan klo 8. Ihan muistui mieleen vuodet junnujoukkueiden kanssa, kun turnauksen ekaan peliin aamulla varhain ei löydy edes kissojen ja koirien kanssa hakien riittävästi pelaajia.
Peliaika oli 2x25 min, ja edestakaiset vaihdot alkusarjassa sallittuja. Otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: maalissa Bello; kenttäpelaajat: Mika Terävä – Santeri Ratia – Matias Yli-Olli – Ismo Uusi-Uola(C) – Sillah – Aklaesso Tontasse – Riku Laine – Janne Ijäs – Elias Thureson – Niko Hiltunen.
Joukkueen johto sai vielä ennen ottelun alkua tärkeän tehtävän, eli piti valita vastapuolen joukkueesta kolme parasta pelaajaa. Ennakkoavio oli, että maalivahti todennäköisesti joutuu tekemään suurimman työn, joten valitaan siis hänet.
Peli alkoi melkoisella littoislaisten painostuksella ja viiden minuutin pelin jälkeen Elias laukoi Nikon esityöstä hienosti luvuiksi 0-1. Tämän jälkeen olikin PiPS:n ekan jakson tähtihetki, jonka Bello hoiti hienosti. LTU vyörytti tämän jälkeen tilanteita ja arvio siitä, että vastapuolen maalivahti kuuluisi heidän tähtisikermäänsä haudattiin. Pari minuuttia ennen taukoa Niko lisäsi luvuiksi jo 0-2 Mikan syötöstä. Ensijakson tilastot noin suunnilleen: kulmat 0-3, vaparit 4-1 ja paitsiot 0-1.

Tauolla vaihdettiin seuraavasti: Matias → Tommi Avola; Janne → Timo Asikainen; Riku Laine – Sami Lehtilä.
Ryminällä aloitettin toinenkin jakso. Neljän minuutin kohdalla Niko kaadettiin pilkun arvoisesti, tosin tuomari antoi siitä vain maalipotkun... tehtiin kuitenkin vaihto: Niko → Bruno.
Pelin 20 viimeistä minuuttia olivatkin melkoista ilotulitusta:
32 min Mika antoi kulman ja Bruno teki luvuiksi 0-3,
35 min Elias yksilösuorituksen päätteeksi 0-4
36 min Bruno 0-5 Samin syötöstä
42 min Bruno Ismon syötöstä 0-6
46 min Elias kaadettiin pilkun arvoisesti ja Bello halusi koskea myös palloon, joten hän kävi tekemässä luvuiksi 0-7
49 min Sillah Eliaksen syötöstä 0-8 ja vielä ehdittiin viime minuutilla kaataa Elias ja Bruno teki pilkusta loppuluvuiksi 0-9.
Pari vaihtoakin tehtiin toisella jaksolla. Santeri → Riku ja Akla → Janne.
Tilastot toiselta jaksolta.: kulmat 0-3, vaparit 2-2 ja paitsiot 1-1.