22.3.2014 PaiHan kevätturnaus
pronssiottelu LTU - SC Wolves 2-1 rp. (0-0)

peliaika 2x25 min

Äkkiä edellisen pelimme tulos saatiin nollattua ja löydettiin asiasta positiivinenkin puoli. Nyt päästään ajallaan saunomaan illalla.
Avauskenttämme oli : maalissa Bello; kenttäpelaajat Ismo Uusi-Uola – Santeri Ratia – Timo Asikainen – Tommi Avola – Janne Ijäs – Aleksi Sinkkonen – Sillah – Olli Mäenpää – Sami Lehtilä – Bruno.

Ottelun alkuun saatiin hyvä tempo päälle ja Ollilla oli heti vitosen pelin jälkeen hyvä tykitys. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen tehtiin vaihto (12 min) Sillah → Tuukka Keskikallio. Ensi jakso meni meidän hallinnassa ja muutama tilannekin kehiteltiin vastustajan maalille. Sanotaan nyt vaikka, että onni ei ollut myötä näissä tilanteissa. 0-0 -tilanteessa tauolle ja ekan jakson statistiikat: vaparit 4-6, kulmat 2-0 ja paitsiot 2-2.

Tauolla heitettiin vaihtoruletti kunnolla päälle: Santeri → Matias Yli-Olli; Tommi → Riku Laine; Janne -Elias Thureson ja Sami → Aklaesso Tontasse.
Bellon torjuntataitoja kaivattiin heti toisen jakson alkuun, kun vastustaja kehitti pahan tilanteen maalillemme, onneksi siitä seurasi vain kulmapotku. Toisen jakson merkittävimmät tilanteet olivat Eliaksen läpimurto (38 min) ja Brunon ohiveto kymmenestä metristä(46 min). Loppua kohden molemmat joukkueet väsyivät ja jonkinlainen pilkkukisan odotus leijui ilmassa. Tilastot toiselta jaksolta: vaparit 4-6, kulmat 2-1 ja paitsiot 2-0.

Pilkkukisassa mentiin kerrasta poikki periaatteella. Ensiksi Bruno ja vastustaja onnistuivat ja tilanne oli 1-1. Sitten Olli ja Bello onnistuivat ja tilanne meille 2-1 ja kolmostila päivän uurastuksesta palkinnoksi.