6.8.2011
Somero
Yleisöä: 45

SoVo – LTU 4-2 (3-1)

Sateen liukastamalla nurmella nähtiin ajoittain vauhdikastakin pelailua tänään. Ottelu oli siitä erikoinen, että tekemiensä kahden maalin lisäksi Litu oli järjestelemässä tai tekemässä kolmea Sovon maaliakin.
Peli vanheni vain reilut kolme minuuttia, kun Raitala Litun maalilla arvioi pallon pompun väärin ja kotijoukkueen Matinaro sai laittaa pallon ilmaiseksi tyhjään maaliin. Litu kuittasi pelin vielä tasoihin Siim Otsin puskulla, mutta tämän jälkeen joukkueen alakerta hölmöili ensin vieraat läpiajoon (2-1) ja laittoi vielä pallon omiin (3-1) ikään kuin kruunuksi päivän koomailuille.

Toisella puoliajalla Terävän vapari reilusta paristakympistä kavensi pelin vielä 3-2:een, mutta jälleen epävarma vastaantulo kassarilta päästi Sovon tekemään loppulukemat 4-2.

Melko tasainen peli kaikkiaan, mutta räikeisiin virheisiin ratkesi tällä kertaa tämä baletti.