Kaarinan KHT 15.4.2011

Yleisöä : 72

LTU – TPK 1-2 (1-0)

Uusi kausi, uudet valmentajat, uusi kotikenttä ja repullinen uusia pelureita. Vieraana Skandinavian kauneinta lyhytsyöttöpeliä pelaava TPK. Siinä lähtökohdat kauden avaukseen.

Ottelun alku oli molemmilta vielä aika varovaista peliä, eikä maalitilanteita juurikaan nähty. Hieman yllättäen (?) Pallokerho olikin pelin avaamisessaan ns. hätä kädessä, ja pitkiä ristipalloja nähtiin tuon tuostakin. Pelinrakentelusta vastasi tällä kertaa kimaltavan keltaisissa uusissa paidoissaan hyökännyt Litu. Tulosta syntyi vasta jakson viimeisellä minuutilla, kun kapteeni Otsin keskitys löysi maalin edestä Varissuon (krikkrokket på svenska) lahjan Suomen uniapnea-skenelle, eli Mälli Mäenpään, joka teki 1-0 johtomaalin mikakottilamaisella puskullaan. Ja ehkä jopa ansaitusti.

Toisella puoliajalla Litu olisi voinut karata useampaankin otteeseen kahden maalin johtoon. Omat saumansa tuhrivat kuitenkin niin Mälli, Nääki Nieminen kuin valmentaja Pitkänenkin. Viimeksi mainitun puskun torjui smurffien maalivahti päällään. Ja kyllähän vastustaja sitten iskee kun et itse tee. Kaksi paikkaa ja kaksi maalia. Näinhän sen täytyy mennä... Ihan 90 minuutin kunnossa ei vielä kotijoukkue ollut, johtuen varmasti osaltaan rikkonaisesta talvesta. Mutta tästä vielä noustaan! Vaikka ensi perjantaina Salossa.