Voittoputki ei jatkunut. Kotivoitto sarjapelissä antaa odottaa vielä itseään:
10.5.2013 LTU – TuWe 2 – 4(1 – 0)
Kaarinan KHT:llä
Harvalukuinen kotiyleisö ei saanut rahoileen kunnon vastinetta!

Viime viikon vierasvoitto nakutti vielä takaraivossa viestien, että tästä se täysi pistepotti taas tulee. Pelasimme vielä tämän kotiottelun tekonurmella ja katsomossa ei hirveää ruuhkaa ollut, samaan aikaan tuli varmaan jääkiekkoa joltain maksulliselta kanavalta.
Aloitimme ottelun seuraavalla kokoonpanolla: maalissa Lauri Raitala; kenttäpelaajat: Kimmo Mäkeläinen – Riku Laine – Timo Asikainen – Antti Koivisto(C) – Elias Thureson – Viktor Bilishenko – Janne Aalto – Ismo Uusi-Uola – Ari Laurila – Olli Mäenpää.
Vaihtopenkillä peliaikaa janosivat: Yusuf Bello, Kai Lempinen, Janne Harju Tero Tammenlaakso, Tommi Avola ja Aarno Koivisto.
Ottelu oli tasaista vääntöä heti alusta lähtien, miestä otettiin ja pelattiin oikein kunnon sykkeellä. Vastustajalla oli vartin pelin jälkeen paha vapari, jonka Lauri maalissa pelasti mainiosti. Peli aaltoili päädystä päätyyn ja niinpä muutama minuutti myöhemmin saimme pilkun. Epäonnen soturina Janne ampui ja maalivahti piti kuitenkin maalinsa koskemattomana. Pelin tempo oli edelleen hiuksen hienosti meidän hallinnassa ja jakson puolivälissä Eliaksella oli huippupaikka, kun hän pääsi läpi, mutta kun ei, niin ei sitten maalia...
Hieman ennen taukoa kotijoukkueen toiveet kuultiin yläkerrassa ja Jannen antaman vaparin pukkasi Mälli mahtavasti maaliin. Taukolukemat 1-0, näinhän tässä pitää käydäkin.
Tauolla tehtiin yksi vaihto: Ismo → Kai Lempinen.
Toisen jakson piti alkaa meidän hallinnassa, näin ainakin olimme asian mieltäneet. Kuitenkin TuWe tuli toisella jaksolla uudella asenteella ja reilun minuutin kuluttua komea laukaus suuntautui maalimme oikeaan yläkulmaan ja luvut muuttuivat 1-1. Muutama minuutti myöhemmin maalillamme oli taas hässäkkä, joka onneksi selvitettiin. Varttitunti oli suunnilleen pelattu toista jaksoa, kun vastustaja iski parin minuutin sisällä kahdesti ja lukemat muuttuivat 1-3. Samaan häslinkiin jouduimme pelaamaan hetken vajaalla, kun pikavaihtoa ei saatu heti tehtyä: Riku → Tommi Avola(60 min). Kotijoukkue nousi vielä kertaalleen tai siis käynnisti loppukirin, jonka seurauksena Jannen syötöstä Viki kavensi luvuiksi 2-3(68 min).
Jakson loppupuolella tehtiin vielä pari vaihtoa: Viki → Tero Tammenlaakso(72 min) ja Antti Koivisto → Janne Harju(81min). Loppuhetkillä yritettiin kyllä ansiokkaasti tasoitusta, mutta joko asenteessa oli vikaa tai heräsimme tosi yritykseen liian myöhään. Vastustaja rankaisi vielä juuri ennen ajan täyttymistä ja loppuluvut siis 2-4.
Raati antoi kotijoukkueen pelaajille tähtiä seuraavasti: Janne Aalto 3, Timo Asikainen 2 ja Elias Thureson 1 stara.
Tämä peli olisi ollut voitettavissa. Tasaisissa peleissä pienetkin seikat vaikuttavat valtavasti kaikkeen. Syyskierroksella otetaan asia uudestaan käsittelyyn. Ensi viikolla on edessä seuraava peli vieraissa Salon Wilpasta vastaan. Yleensä olemme pelanneet hyvin tasaisesti salolaisten kanssa, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että viikko on liian lyhyt aika valmistautua tuohon peliin.