Vihdoin kotivoitto:
Kaarinan keskuskenttä 24.5.2013
LTU – VG-62 6 – 4 (3-1)
Katsojiakin oli ihan mukavasti paikalla...

Vihdoin päästiin pelaamaan Kaarinan Keskuskentän ruoholle ja yleisöäkin oli suht´mukavasti paikalla. Viikon takainen voitto Salossa oli nostanut joukkueen mielialaa melkoisesti, joten tähän otteluun löytyi kyllä riittävästi motivaatiota.
Avauskentällisemme oli seuraava: maalissa Lauri Raitala; kenttäpelaajat: Mika Terävä – Kimmo Mäkeläinen – Antti Koivisto(C) – Ari Laurila – Viktor Bilishenko – Kai Lempinen – Janne Aalto – Olli Mäenpää – Niko Hiltunen – Elias Thureson.
Vaihtopenkille jäivät vielä: Ismo Uusi-Uola, Aklaesso Tontasse, Janne Harju, Tero Tammenlaakso,ja Tommi Avola.
Ottelu alkoi tosi vauhdikkaasti, sillä ensimmäisen vartin aikana tehtiin jo kolme maalia. Maalijuhlat aloitti Elias, joka Vikin syötöstä teki luvuiksi 1-0 (7 min). Reilu kymmenen minuuttia oli pelattu, kun puolustuksellemme sattui pikku moka ja vastustaja pääsi sen johdosta tasoittamaan pelin . Keskialoituksen jälkeen peli ei vanhentunut kuin minuutin verran ja luvut olivat 2-1. Pena onnistui vihdoin maalinteossa, esityön tekivät Ari ja Mälli.
Peli jatkui melkoisen vauhdikkaana koko ensi jakson ja noin viisi minuuttia ennen puoliaikaa Mälli tälläsi illan toistaiseksi komeimman osuman Vikin syötöstä. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 3-1.
Tauolla ei tehty vaihtoja, vaan peliä päätettiin jatkaa vielä hyvin pelanneella avauskokoonpanolla. Vajaa vartti ehdittiin pelata toista jaksoa, kun tuomari vihelsi meille pilkun, jonka Mika taiteili näyttävästi verkon perukoille: 4-1. Hienoa, tätähän kotiyleisö oli tullutkin katsomaan.
Vastustajan keskialoituksen jälkeen todettiin taas kerran, että pallo on pyöreä ja tarkkaavaisuuden täytyy olla koko ajan herkimmillään, sillä peliväline löytyi taas kerran omasta maalistamme ja lukemat 4-2.
Tässä vaiheessa tehtiin vaihto: Viki → Aklaesso Tontasse(60 min). Pari minuuttia tästä eteenpäin ja luvut vaihtuivat taas tiuhaan, kun ensiksi Elias tälläsi 5-2 Nikon ja Kaken esityön jälkeen ja minuuttia myöhemin Pena teki jo 6-2 Aklan syötöstä.
Seuraava vaihto : Elias → Tero Tammenlaakso (65 min). Vastustajakin sai taas hieman uutta tuulta purjeisiinsa ja teki luvuiksi 6-3(66 min) tilanteessa, jossa Lauri torjui hienosti ja vastustaja pääsi pamautamaan jatkolaukauksen yläkulmaan. Tässä taisi tulla illan komein maali. Ihan loppuhetkillä vielä vastustajalla oli puhtia taistella ja luvut kaunistuivat heidän kannaltaan siedettävämmiksi: 6-4. Pelin loppuhetkillä tehtiin vielä pari vaihtoa: Niko → Tommi Avola (81 min) ja Olli → Ismo Uusi-Uola(90 min).
Maalirikaan pelin loppulukemat 6-4. Kotijoukkueen tähdet menivät tällä kertaa: Mika Terävä 3, Kai Lempinen 2 ja Janne Aalto 1 stara.
Ensi viikolla kotiottelut jatkuvat, kun Kaarinan keskuskentälle kirmaa Piffen Paraisilta.